Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzyk

Ten krzyk mnie gnębi
Ten krzyk jest w głębi
Wżyna się głęboko
Mając na mnie oko
Jest w głębi, na dnie
i niepowstrzymany
On niema brata, siostry
ojca, ani mamy
Wie, czego się boimy
Przed czym uciekamy,
nie w miejscu stoimy

711 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • marka

    20 May 2011, 13:37

    Ciekawie opisany krzyk.
    Ekspresja.