Menu
Gildia Pióra na Patronite

❤ SIERPNIOWA NADZIEJA NASZEJ MIŁOŚCI ❤

Ten wiersz dostałam pocztą od mojego ukochanego po naszym pierwszym spotkaniu na żywo...

"Znów przyszedł tu sierpień,
lecz ja juz nie cierpię...
Twa miłość mi z serca
wyjęła złe ciernie.

Wierz razem w nią ze mną
a wkrótce na pewno
twe wszystkie marzenia
na prawdę się spełnią.

Nie słuchaj tych ludzi,
co pragną ci wmówić,
że dobra nadzieja
matką jest głupich...

Bo oni sami
nie są szczęśliwi
i chcą żeby inni
też tacy byli.

Pamiętaj o wierze...
Niech ona nas strzeże
a nikt nam miłości
już nie odbierze.

Wierz w siebie i we mnie,
bo tym razem sierpień
nadzieją zawitał
tak pewnie i wiernie."

A to piosenka, którą napisał dla mnie przed spotkaniem...
http://youtube.com/watch?v=n_Bi-PqL2Vg

27 754 wyświetlenia
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!