Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojenko, wojenko ....

Ten tekst nie miał nikogo obrazić, tylko rozśmieszyć, a jak ktoś nie ma poczucia humoru, to mam to w d****.

W komentarzach Rozar rozgłasza
Polska bardziej moja niż wasza
I że na Cytatach innowacja
Lewakiem wczoraj został Irracja

Wojenko, wojenko, cóżeś ty za pani,
Że za tobą idą, że za tobą idą
Chłopcy malowani?
Że za tobą idą, że za tobą idą
Chłopcy malowani?

Ktoś wczoraj widział Szpieka
Jak heretyków na ogniu opieka
Toż to okropny z niego kanibal !
Ludzi gotować uczuł go Hannibal

Wojenko wojenko...

Patrzeć na cycki to grzech
Wtórują sobie Kaś i Wdech
Celibat też zachwala Skorek
Opisując co skrywa rozporek

Wojenko wojenko...

Niedawno wybuchła sensacja
Na jaw wyszła Wdecha orientacja
W rozpacz popadła niejaka Piórem
I ponoć podcięła se żyły pazurem

Wojenko wojenko...

Pan Bolo pije gruzińskie wina
Oskarżyli go, że finansuje Stalina
I tłumacz się teraz czlowieku ...
Że on w grobie leży pół wieku

Wojenko wojenko...

Paladin uciekł do Kanady
Od hiejterów gromadny
Teraz Piechocino spamuje
Że ją ukochany zaniedbuje

Wojenko wojenko...

Po jednej stronie MyArczi i ateiści
po drugiej zaś Mirek i socjaliści
toczą nieustanie wojny i wojenki
co skrywają Wdecha spodenki

Wojenko ..

Czy tam centymetrów pięć, czy sześć
tej różnicy zdań nie mogą znieść
Skoro komuna, to trzeba się dzielić
ale taki mały, to jak to podzielić ?

Wojenko, wojenko ...

I tak z Wdecha zrobiono eunucha
na tą wieść prawie wyzionął ducha
zmienił nick i ma nowe konto
podrywa teraz Paladina w Toronto

103 057 wyświetleń
1196 tekstów
141 obserwujących
  • onejka

    28 August 2017, 20:34

    Szpieku, szpieku
    śmieszku miły
    zatem czekam
    szczytnej chwili ;)

  • szpiek

    28 August 2017, 20:01

    Onejka, onejka
    cześć maleńka
    gdy przyjdzie na wenę pora
    wrzucę i Ciebie do tego wora

  • onejka

    28 August 2017, 19:41

    Szpieku, dawno czytałam, dzisiaj powiem, że dobreee, zwłaszcza, że mnie tam nie ma , dzięęęęki :)

  • 23 August 2017, 19:06

    @Paladin, uderz w stół:

    Trudno żebym stała w kolejce do ambony
    jak tu na cytatach same trolle i klony
    każdy chciałby pomiziać i za rączkę potrzymać
    ale ze mną kochani nie da się wytrzymać
    dlatego mam męża jednego stałego
    w bojach zaprawiony on jest mój kolego;

    Łoj dana, łoj dana
    Paladin śmieje się od rana
    bo ciągle w cytkach na piedestale
    a ja te wasze wojenki po prostu wale.

  • LiaMort

    23 August 2017, 18:57

    :o

  • 23 August 2017, 18:43

    Wy to się powinniście do "Mam talent" zgłosić. :D

  • LiaMort

    23 August 2017, 18:23

    Tylko we własnym pokoju bywam naga Paladinie. ;)

  • szpiek

    23 August 2017, 17:39

    Andzia pacyfistka, to się nie załapała.
    Komentarz Paladina świetny !
    Dzięki wszystkim za wizytę
    :-)

  • LiaMort

    23 August 2017, 16:39

    A mnie nie ma. Foch.

  • fyrfle

    23 August 2017, 16:02

    Fajny komentarz...