Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętaj

ten smak
i zapach
co zmysły
do czerwoności
rozpala

ten spokój
spełnienie
błogostan
szczęście
nie do opisania

zachowaj
w pamięci
swojej
jakby
zdarzyło się
wczoraj.

31 411 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 5 October 2019, 15:55

    ...z przyjemnością :D

  • wojtekp

    5 October 2019, 13:10

    Dać mi!

    od batram
  • 5 October 2019, 07:21

    Raczej deserze ;)

  • wojtekp

    4 October 2019, 17:26

    Czy to jest o wczorajszym obiedzie?