Menu
Gildia Pióra na Patronite

w piątkowy wieczór

Omena

Omena

ten pub jest duszny od słów 'kocham cię'
tu wszędzie plącze się plastikowa miłość
i pocałunki składają się tylko z dotknięć naskórków na wargach
a kołatania serc pustym dźwiękiem, którego nawet nazwać nie da się

3111 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
  • kkasiulek162

    26 February 2010, 23:00

    fajnie ujęta plastikowa miłość i tak adekwatna do dzisiejszego wieczoru..
    podoba mi się.