Menu
Gildia Pióra na Patronite

potępieni...My

ten pierwszy krok
najtrudniejszy

z plecakiem pełnym winy
z resztkami sumienia
po kieszeniach

nie patrz na mnie
ja ci nie pomogę

dałam krzyżyk
rozgrzeszenie na drogę
sumienie moje zbyt dziurawe
ono nie pomoże

idź
zmyj winy
Moje i Twoje

sama już dalej iść nie mogę …

*prośba

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!