Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Ten, kto kocha prawdziwie nawet jeśli znalazłby 100 powodów by odejść- zostanie. Ten, który tylko mówi, że kocha odejdzie pod byle pretekstem.

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
  • AMA

    13 August 2021, 05:40

    czasem trzeba odejść fizycznie, bo za dużo ludzi, mimo że kocha się prawdziwie...

    od Giakonika, zorro4, Die Rose