Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Gołębie na pniu drzewa grechoczą''

Teksty z obrazami - ''Gołębie na pniu drzewa grechoczą'' - maruda1993
''Gołębie na pniu drzewa grechoczą'' - maruda1993

''Ten gołąbek cicho grucha,
Niech więc szepnie ci do ucha,
że Cię Kocham i Kochałam,
Odkąd Tylko Ciebie poznałam.''

2804 wyświetlenia
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!