Menu
Gildia Pióra na Patronite

pierwszy dotyk

ten dotyk pierwszy
pamiętam
w strumieniach deszczu
dwa płaszcze

parasol ochronny
dla niej
me ramię łapie
bezwiednie?

idziemy dalej
inaczej
wszak coś się wewnątrz
zadziało

ten dotyk...
był pierwszy

Rafał Ratyński
Gniezno 07.08.2014

5285 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!