Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głuchy telefon

Telefon nie zadzwoni
Cisza go przysłoni
Myśli wracają do wspomnień
Usunąć można jedynie historie połączeń
Wrócić gdzieś chcę
Gdzie znów będę mogła poczuć Cię
Wiara czyni cuda
Wierzę,że jeszcze nam się uda
Stare adresy naszych serc nie stracą ważności

3769 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    13 October 2017, 23:06

    Wiersz w takt marsza pruskiego .

  • scorpion

    12 October 2017, 11:23

    Wolałbym częściej...

  • Ineska

    12 October 2017, 08:37

    Myślę, że będę ;)

  • scorpion

    11 October 2017, 20:44

    Będziesz nas tak zaczepiać co rok, co dwa, co pół? ;)