Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co jest ważniejsze?

Telefon włada ludzką naturą.
Człowiek zapomina o dzięgach.
Gdy pochłania mu ogrom czasu!
W paranoidalnych displejach.

Nie pamięta się o bożym świecie.
Kiedy pieniążki wypadają z kieszonki.
Niemy szelest banknotu nagle!
Jak makiem milknie dostając skrzydeł.

I co tu rządzi światem?
Cegła czy dzięgi?

93 499 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!