Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Declaração de amor~~

Tekst po polsku do piosenki Toni Braxton- „Un-Break My Heart"

http://www.youtube.com/watch?v=LGZcrxEdeBU

Przemija czas licząc łzy
Zabiera to co mogło być
Tęsknotą mierzę swe sny
Już za późno by je śnić
Już nie ma nas zbyt dobrze wiem
To koniec nie ma mnie
Odeszła miłość jak mgła
Nazbyt szybko

ref:
Choć bardzo tak
Tęsknię i jest mi brak
Kocham Cię wciąż
Chociaż zakpił z nas los
Nie pogodzę się z tym
Że nigdy nie utulisz mnie
Choć bardzo tego chcę
Bo kochasz też
Miłość jest w nas

Dlaczego tak stało się
I miłość w nicość zmienia się
Nie będzie już pięknych słów
Żal na sercu nawet ból
Przeszłości czas zostanie w nas
Jak słońce w letni dzień
Będzie trwać w nas tamten czas
Na zawsze
ref:
Choć bardzo tak.
Tęsknię i jest mi brak
Kocham Cię wciąż
Chociaż zakpił z nas los
Nie pogodzę się z tym
Że nigdy nie utulisz mnie
Choć bardzo tego chcę
Bo kochasz też
Miłość jest w nas

109 503 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • 12 October 2013, 18:59

    Wspaniałe!
    To się nazywa talent.
    Jej....
    Ukłony dla Pani.
    Pozdrawiam milutko.

  • AsiKa

    8 October 2013, 02:11

    Skąd Ci się biorą taki ładne teksty do piosenek :)
    ależ smakujesz... nam i rozdajesz perełki :)

  • misiek45

    6 October 2013, 20:53

    Krysiu i Aniu dziękuję wam serdecznie za wpisy,dziękuję także za zostawione fiszki i wpisy do zeszytów :)))