Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Twój film~~

http://www.youtube.com/watch?v=azIcbigR_M0

Tekst do piosenki Savage-Radio

W zgiełku ulic kiedy kończy się dzień
Blask latarni niesie już mleczny sen
Zapominasz wtedy że już czas
Jadąc autem bez słów wciskasz gaz
Zatrzymać się już czas

Już idzie noc

Szukasz drogi choć już widzisz jej kres
Na ulicach milion aut przecież jest
Zapalają się lampiony gwiazd
Są urokiem wielkich obcych miast

Odpocząć czas nie mówisz nic
To kilka chwil
Tysiące mil straconych chwil
Najwyższy czas się zmierzyć z tym
Gdy będziesz śnił swój własny film
Odejdzie mrok jak gwiezdny pył

Już na szybach auta ściele się mgła
Wycieraczki tańczą po tafli szkła
Deszcz zaczyna padać nie widać nic
Motel blisko przecież możesz w nim być

I radia głos masz czas
Ten jeden raz

Tysiące mil straconych chwil
Najwyższy czas się zmierzyć z tym
Gdy będziesz śnił swój własny film
Odejdzie mrok jak gwiezdny pył.. -2x

To jest twój film

109 502 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    13 November 2013, 23:01

    Dziękuję pięknie za wpisy w opiniach i zeszytach oraz fiszki :))

  • AsiKa

    11 November 2013, 23:54

    Hm, ładna piosenka :) "tysiące mi straconych chwil " wzrusza...

  • krysta

    9 November 2013, 12:58

    Ładny dobrze się czyta z nutką...pozdrawiam Agnieszko na sobotę :)