Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*~Dzień w rytmie samby~*~

Tekst do piosenki Obla di obla da-Beatles'ów
http://www.youtube.com/watch?v=xTlhQm6f4lo

Z rana zapach świeżej kawy zbudził mnie
Zapowiada się wspaniały dzień
Świat skąpany w pełnym słońcu zbudził się
Jak dobrze mi powitac śmiechem taki dzień
ref:
Piękny dzień,cudny dzień już od rana
Świat mój w rytmie samby gra
Piękny dzień, cudny dzień będzie dla nas
Zatańcz ze mną jeszcze jeden raz

Podaj rękę,tańcz piosenkę jeśli chcesz
I nie pozwól dłużej prosic się
Twoje życie będzie piękne dobrze wiesz
Gdy tylko uśmiech rozpromieni usta twe
ref:
Piękny dzień,cudny dzień już od rana
Świat mój w rytmie samby gra
Piękny dzień,cudny dzień będzie dla nas
Zatańcz ze mną jeszcze raz

Gdyby tak móc cofnąc czas no cóż ja wiem
By mógłby byc tak jak sen co noc
By ciągle była w sercach radośc

Dobry humor weź pod rękę nie bój się
Zostaw smutki niech odczepią się
Dobrą passę chwyc ochoczo, nie daj się
No bo od dzisiaj masz wygrany każdy dzień
ref:
Piękny dzień,cudny dzień już od rana
Świat mój w rytmie samby gra
Piękny dzień,cudny dzień będzie dla nas
Zatańcz ze mną jeszcze raz

Gdyby tak móc cofnąc czas,no cóż ja wiem
By mógłby byc tak jak sen co noc
By ciągle była w sercach radośc

Zapamietaj już na zawsze tej piosenki dźwięk
Niech do kawy rano budzą cię
I zanucisz ją wesoło kiedy chcesz
Bo rano zbudzi cię na pewno dobry dzień
ref:
Piękny dzień ,cudny dzień już od rana
Świat mój w rytmie samby gra
Piękny dzień,cudny dzień będzie dla nas
Zatańcz ze mną jeszcze raz
.....

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Gaia

    22 October 2012, 19:39

    Lubię Cię Agnieszko taką właśnie rozśpiewaną wierszem.
    Pozdrawiam :)

  • słoneczniki

    22 October 2012, 16:02

    I uśmiech się pojawia :)

  • miramija

    22 October 2012, 14:25

    Super piosenka na dobry początek dnia :) pozdrawiam :)

  • Władysław Andrzej

    22 October 2012, 13:26

    Też przeżyłem piękny dzień - wczoraj

    Wiersz wspaniały

  • agniecha1383

    22 October 2012, 00:37

    Wspaniale się czyta ...radośnie...śpiewa również Aguś:)Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił:)
    ależ wprowadziłaś nastrój nocą:)pozdrawiam..
    jaka nutka takie pozdrowienia:)