Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz, dwa, trzy

tę jedną odnajduję
w szarościach
która mieni się we mnie
tymi jesiennymi
i znika w głąb

zanim zdążę policzyć
do czterech

inspired ~sand

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących