Menu
Gildia Pióra na Patronite

te anioły były inne
zaklęte w spojrzeniu
siedziały na rzęsach tajemnicą
grały w łapki

nocą spadały
i obmywały słonym deszczem
bose stopy

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    11 December 2017, 14:11

    Bardzo dziękuję za refleksję. Pozdrawiam: )

  • Cris

    10 December 2017, 21:26

    b.ładny, taki inny, zatrzymuje na dłużej...pozdrawiam