Menu
Gildia Pióra na Patronite

Te z pozoru nieistotne chwile
Wysłuchane te same historie
Patrzą na mnie ukradkiem
Zerkają przez uchylone okno
Jeszcze te wiosenne deszcze
Krążą wokół moich pragnień
Nieustannie próbuję te chwile

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!