Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tchnij we mnie życia odrobinę,
Niech znów poczuję, że nie ginę,
Niech mnie spojrzenie twoje ogrzeje,
Przecież wciąż wierzę, wciąż mam nadzieję.

Tchnij we mnie ciepła twego troszeczkę
Chodźmy na spacer nad naszą rzeczkę
Chodźmy jak dawniej drogą po lesie
Już nie pytajmy, co los przyniesie.

Tchnij we mnie wiarę w przyszłość świetlaną
Nie pozwól stanąć mi nad otchłanią,
Nie pozwól nieba chmurom przesłonić
I zamknij dłoń mą dziś w swojej dłoni.

Tchnij we mnie życie, wiarę, nadzieję,
Daj mi ciut siły i ukojenie,
Daj mi natchnienie na dalsze lata,
Bądź przy mnie zawsze, do końca świata.

/Joanna/

63 496 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!