Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tchnij we mnie resztki Twoich
Marzeń tonących na dnie serca
Nadzieja świta

Promienie miłości mkną jak wiatr
By dostać się do Twojego okna
Pukają

Lód smutku i rozpaczy topnieje
W blasku nowego jutra
Ociekając rozczarowaniem

Już zmierzch

9236 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!