Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteśmy skażeni, w środku wyszywani na smutno."Małgorzata Halber

tatuaż po wewnętrznej stronie powiek
pomaga wyjść z bezsenności
gdy na bezdrożach słów
brakuje ciebie

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    26 August 2020, 10:53

    U mnie w susza, aż piszczy. Choć dziś przelotne opady.
    Ja, też wolę ciepełko

  • Hares

    23 August 2020, 23:34

    Nie. Nie, chłodku nie. Umnie leje cały dzień :)

  • motylek96

    8 August 2015, 16:28

    Dziękuje i chłodku życzę

    Serdeczności:)

  • Hares

    8 August 2015, 00:00

    Coś extra

  • Cris

    6 August 2015, 20:22

    zatrzymuje...pozdrawiam.
    :)

  • Malusia_035

    6 August 2015, 20:08

    podoba mi się

    Pozdrawiam :))