Menu
Gildia Pióra na Patronite

o problemach ludzkich (córka z ojcem)

- Tato przedstawiam Ci mojego nowego chłopaka

- Córeczko ja Cię kocham, dlaczego jesteś dla mnie taka?

- o co Ci znowu chodzi?! Znowu jakiś problem?

- Nie przerywaj mi i nie podnoś głosu, dobrze?!

- Bo nawet go nie poznałeś a już Ci się nie podoba

- Skrzywdzi Cię i zostawi, wspomnisz moje słowa

- Nie mów tak o nim ja go kocham bardzo,

czemu dorośli zawsze miłością młodzieży gardzą

- to nie jest tak, chce żebyś miała kogoś bliskiego

ale nie teraz, dopiero jak dorośniesz do tego

- Dla Ciebie każdy z kim się spotykam jest zerem

chodzi Ci o te kolczyki i tatuaże na całym ciele?

- Córeczko to co myślę w jednym zdaniu streszczę

poszukaj kogoś kto zamiast po murach w zeszycie pisze wiersze

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • 2 June 2010, 12:54

    :) zawsze Ci z boku lepiej widzą niż Ci zakochani...ale oni nie chcą słuchać, a potem w ciszy płaczą bez łez...Pozdrawiam Marcinie. Dawno nic nie pisałeś.

  • czystakartka

    25 April 2010, 04:45

    to co z tą Twoją kolejką? :)

  • honey_007

    23 April 2010, 12:57

    Cierpliwości...nie wszystkie od razu, czekam na swoją kolej :)

  • czystakartka

    23 April 2010, 04:50

    ale od Ciebie jeszcze nie dostałem :)

  • honey_007

    22 April 2010, 16:15

    No domyślam się ;))

  • czystakartka

    22 April 2010, 00:08

    a jak :) normalnie "prywatne wiadomości" mam już zapełnione :)

  • honey_007

    21 April 2010, 23:40

    Reklamujesz się Marcinku?? :P