Menu
Gildia Pióra na Patronite

Frances Cobain

tato
moje łzy jak co roku starają się pod gasić twe ogniste jezioro

lekarze kłamią
ty nie śpisz
ty się smażysz
po kolejnej dawce heroiny

tato
powiedz że wszystko dobrze
że to nie łzy wypełniły moją poduszkę

ty wrócisz
obiecaj
wyjdziesz jutro z odwyku
a ja rzucę ci się w ramiona
zapomnę o wszystkim
tuląc stary sweter
pod którym spaloną masz skórę

3014 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!