Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tato boli

-Tato boli
-Tato boli
No a gdzie
-Tu i tu
Dobra już leczymy
Całujemy w palec
Lekko masujemy
Dmuchnij w ucho
A ja dmuchnę tobie
Teraz całus drugi
Teraz podaj dłonie
A ja podam tobie
No i jak ?
-Już nie boli 
No i o to chodzi

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • Renika

    25 January 2017, 08:58

    Miłe!:)