Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istnienia obraz przydrożny z motywem nieba

Tarka przerysowała
charakter nieba
milczą sine bryły rozdarte
przez rozkołysane drzewa

Jak przecięty kabel
rzuca się jaskrawa wstęga
w klawiaturze kałuży
na której wiatr gra
palcami istnienia

Rozdarty sęk okiem kremowym
spogląda zza węgła
w remoncie domu...

127 931 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!