Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od siebie nie uciekniesz

Targają uczuciem kartki z kalendarza
Chwytają za duszę, ściskają i gardło
Przenika dreszcz co dopada z deszczem
Przeszywać zaczyna nowy tunel wspomnień
Roznosi się smutek jak kiedyś Twój śmiech
Władać zaczyna bezład bez pardonu
A ja biegnąc niedaleko od siebie uciekam
A tak bym chciała dobiec znów do domu

276 120 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!