Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Jestem

Targają mną skrajności
Kontrasty mych uczuć
Gdy jesteś - kocham
Gdy znikasz - zapominam
Dotykiem oszukana
Szeptem oczarowana
Jestem ja, nie ma ciebie
Jesteś ty, nie ma mnie
Uciekam od prawdy
By być w pobliżu twoich rąk
Zapada cisza
Inna niż wszystkie
Mówisz, że taka jestem ...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!