Menu
Gildia Pióra na Patronite

NOC

Tarcza księżyca nad jeziorem......
gwiazdy okalają jego twarz........
tafla jeziora spokojna.....
nie zmącił jej nawet wiatr.......
drzewa dookoła sięgają nieba.....
myśli w głowie rozproszone.....
na ten jeden moment , na ten moment skupione.......
przepiękny widok ......
tarcza księżyca nad jeziorem.......
piękno nocy trwa.......

40 345 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących