Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen

podróż to powroty do nowych miejsc
nocą ukazana niezgoda filmowych sztuczek
w brudnym świetle
ona - boi się księżyca
kiedy wygląda zza reklamy coca-cola
chowa się za krzykiem
sinego świtu

pogrzebani pod słońcem
ojcze
nigdzie indziej nas nie ma

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • Malusia_035

    21 August 2019, 10:13

    Lubię Cię czytać ,zawsze mnie czymś nowym zaskoczysz , a przede wszystkim dajesz do przemyślenia . Bravo :)

    Pozdrawiam Michale :)