Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaczynamy Impreze

Taniec zmysłów
przekraczający wyobraźnie
i powodujący wzrost
adrenaliny codzienności.

Po ostrych tańcach
czas na relaks
razem z kumplami
przy piwie i ćmiku.

Tylko jedno
chodzi mi po głowie
bo nie ma dziś
nam równych.

A jutro rano
zwycięży kac
przybijając nas
do łoża cierpienia.

6046 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!