Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taniec z wiatrem

Taniec z wiatrem

Tańczę z wiatrem
na leśnej polanie.

Lekko prowadzi
po kwiatów dywanie

Włosy rozwiewa
liśćmi obsypuje,

Unosi bezwładnie
ciepłem ujmuje

Z niezapominajek
zaplótł mi wianek,

pachnidłem
namaścił skronie.

Bym zapamiętała
gdy się obudzę,

zmysły piękna
w magii snu zaklęte.

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    12 September 2012, 23:30

    Dziękuję:))

  • misiek45

    12 September 2012, 17:12

    Jolu pięknie zatańczyłaś w ramionach wiatru-pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru

  • Władysław Andrzej

    12 September 2012, 14:01

    Wspaniały magiczny sen

  • słoneczniki

    12 September 2012, 12:39

    Ładne, z powiewem lekkości...