Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tango z różą w zębach

tango
tango z różą w zębach
to już tylko legenda
kiedyś było tak
dzisiaj tanga brak
zamiast
są bomby i strach
karabin kule ból
nie obejmie cię czule
tango
z różą w zębach
to już tylko leganda
minionych
szczęśliwych lat

***
Dział: Zamyślenie
***
Zbigniew Małecki

20 837 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    11 January 2017, 06:46

    Treść nie adekwatna do piękna rzeczywistości codziennej