Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tango
Rytmem emanujące
Bez opamiętania
Namiętności płynące
Tango
W mym sercu bije
W krwi się przelewa
Dusza ma tango- pije

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących