Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tańcząc nad przepaścią
uśmiecham się do gwiazd
miłość zamknięta w sobie
cierniem istnienia

Rzucam się w przepaść
rozbłyskam
bo nie rodziłem się
by żyć
a by się spalić
ciesząc nie moje
serce

9779 wyświetleń
103 teksty
7 obserwujących
  • giulietka

    8 November 2014, 20:21

    "...i po coz nam, jak gwiazdom zawieszonym w mroku spalac sie ogniem wiecznym, kiedy chlod nas czeka..."