Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

tańcz ze mną
tańcz
po tafli jeziora
otulaj skrzydłami dzisiaj
jutro
i wczoraj

gdy zabraknie dni
- na naszej drodze
zostaną magiczne kręgi
na wodzie

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!