Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tańcz

tańcz
teraz tańcz
po prostu ze mną tańcz
pragnę cie mieć
w ramionach właśnie dziś
zobacz jak gwiazdy lśnią
tylko dla nas
pocałuj mnie
kochana
pragnę cię

jestem tuż
przytul się
moją bądź
kochaj mnie

śpij słodko śpij
przy boku moim śnij
coraz mniej
czasu jest
na marzenia

31 362 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
  • 12 November 2018, 19:08

    Ach ta moda na płeć nieodmienną... ;)
    Pozdrawiam. :))