Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tańcz

Tańcz dla mnie
każdy dzień
tańcz noc
tańcz sen

zakręć czasem
nim odejdę tam gdzie
już nie będzie
naszych westchnień

Bo ja biegnę w czas
a kołowrotek losu
wciąż się kręci jeszcze
zatrzymaj mnie proszę

Nie pozwól wpaść w wir żaru
którego już nie ugasisz
spłonie na stosie żalu

Dziś jeszcze jestem
ale nim odejdę
tańcz tańcz tańcz
dla mnie dzień noc i sen

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących