Menu
Gildia Pióra na Patronite

mimo wszystko trwa...

tamtego majowego popołudnia
nie odrywała od niego wzroku
pomimo że znali się od lat

nie słyszała tego co mówił
delikatnie otarł z policzka łzę
nieświadom że to ostatni raz

zabrała jego portret w pamięci
odchodząc w zamian zostawiła
przy nim swoje serce na wieki

http://www.youtube.com/watch?v=pi2mmzINiwQ

33 762 wyświetlenia
239 tekstów
82 obserwujących
  • annak

    15 July 2013, 16:00

    eyesOFsoul masz rację, jak coś wymyślę, to zmienię...

    Dziękuję Wszystkim za czytanie i pozostawione słowa w komentarzach :) pozdrawiam :)))))

  • Pechowa_

    14 July 2013, 15:14

    Przepiękny wiersz ;)
    Pozdrawiam.

  • misiek45

    14 July 2013, 11:04

    Piękny wiersz w tym smutku i żal że rozstania czasem są na zawsze-milutko pozdrawiam Aniu na dzień dobry :))

  • 14 July 2013, 10:52

    Serce nie pasuje. Wybija z rytmu.