Menu
Gildia Pióra na Patronite

po drugiej stronie

tam
gdzie zasnęły już
wszystkie wspomnienia
nie ma już myśli o przyszłości
jest tylko pustka
która łzami układa sen
o lepszym
przeistoczeniu

tam
tylko miłość snuje się
po korytarzach bezimiennych dusz
marzenie o życiu
zamykają się
w martwej ciszy
wyobraźni

jest myśl
nadziei
tabu zamkniętych pod wiekiem
niedopowiedzianych słów
domysłów i pragnień
że gdzieś kiedyś
jeszcze się
spotkamy

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
  • luterin

    1 October 2012, 18:50

    Przepiękny !

  • misiek45

    30 September 2012, 22:53

    Wiersz wart był żeby się tu zatrzymac i poczytac -pozdrawiam:)

  • agniecha1383

    30 September 2012, 22:19

    ok:) dziękuję:) ha ha:)

  • jarekkozikowski

    30 September 2012, 21:55

    dziękuj

  • agniecha1383

    30 September 2012, 21:08

    Lubię Twoją poezję...pozdrawiam...