Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tam gdzie moja utopia
jest nierealnych marzeń
siedlisko.

Tam gdzie nie sięgnąć wzrokiem,
gdzie zmysły nie docierają,
gdzie kończy się prawda.

Tam właśnie uciekam przed
rzeczywistością brzydką.
Tylko tam ostoja moja
i moje zatracenie.

Spokój ducha i cisza...
cisza zmącona
szmerem twego oddechu,
nieprawdziwej wyobraźni.

6670 wyświetleń
69 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!