Menu
Gildia Pióra na Patronite

By każdy dzień...

Tam, gdzie kwitną bzy,
zieleni się trawa.
Ciepły uśmiech ma
poranna kawa.

Tu, gdzie biję serce,
wyraz się rumieni.
Słowa dręczą się,
układając zdania.

Tam, gdzie spełniają się sny
szczęście rozwija się.
Każdy kolejny pąk
rozkwita z miłością.

Tu, gdzie bywają wspomnienia
człowiek szybko przemija,
więc nie zapomnij czynem
powiedzieć „kocham Cię.”

...był Dniem Matki.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    27 May 2017, 16:55

    ;)

  • 27 May 2017, 11:14

    Mały smoczek zostawia uśmiech. :))

  • LiaMort

    26 May 2017, 10:00

    Dziękuję. :D

  • giulietka

    26 May 2017, 09:54

    Ciepły, intrygująco inny, piękny!