Menu
Gildia Pióra na Patronite

właściwie gdzie

tam dokąd idę
trzeba łatwo i pewnie
słowa stawiać

oszukać kochane dłonie
że nie

a potem oczy szarpać na strzępy
gdy spopiela się dzień
krzyk gasić
jak papieros

a jeśli nic ponad to

choć bzdura tak myśleć
wiem

tam dokąd idę
adres to rozsypany alfabet
od b do z

i stół pusty i sen

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • No_One_

    5 September 2014, 23:18


    A ja to wciąż czekam
    na Twój tomik :)

  • skrobek

    17 August 2014, 21:18

    Emocje i serce bije mocniej...

  • 19 July 2014, 22:30

    Hmm, trudne... Od b do z...
    Wiem! Bangladesz. ;)
    Piękny wiersz.
    Pozdrawiam. :)

  • giulietka

    19 July 2014, 21:55

    Ty to potrafisz mnie rozkleić...
    ;)