Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara

Tamą głupocie
Nieodpowiedzialności
Myślenie wdrażać

Analizującym być
Niechcących przekonywać

A gdzieś za wodą
Tą na lenistwa młyny
Wstanie dobra świt

Zaprzestaną ludzie kraść
Odejdą od krzywdzenia

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • Eneida

    2 May 2021, 09:49

    Miejmy Nadzieję...

    od fyrfle