Menu
Gildia Pióra na Patronite

SAMOTNOŚĆ

Tam za oknem szumi wiatr
i smutek w rozterce,
to niepewność słyszysz?
Moje rozdarte serce.
W samotnej dłoni
już ciepło zapomniane
Krzyczy część mojej duszy
-gdzie jesteś kochanie?!
Serce tęsknota pokrywa,
pytań i myśli natłok przybywa
i cisza...
oddalasz się...
Jaka to przyczyna?

2972 wyświetlenia
26 tekstów
3 obserwujących
  • Duch_Sumienia

    13 March 2016, 01:28

    Ale nie o racje mi chodziło,
    jak czujesz napisz... :)

  • Rejka

    12 March 2016, 19:46

    Być może masz racje ...

  • Duch_Sumienia

    12 March 2016, 00:47

    ukryta w duszy celowość... zmian.

    Może taka przyczyna?