Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kres

Tam upadły emocje,
co jak działa, grzmią od rana,
Tu się skończyła miłość,
zanim na dobre powstała

68 183 wyświetlenia
604 teksty
7 obserwujących
  • RozaR

    27 October 2017, 19:23

    Byłem niedawno na Cresie

  • 26 October 2017, 17:28

    leczę z miłości
    kocham