Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucia na kawie

Tam na kawie byłaś na:
Wyciągniecie dłoni.
Małe muśnięcie palca
Na mojej skroni
Zatańczył bym z Tobą walca
Gdybyś miała ochotę
Oddał bym serce za ten czas
Zapamiętałem tylko Twoją istotę
Nie wiem czy coś połączy nas
Wiem możesz mieć mnie za idiotę
Ale piszę z serca nic innego napisać nie mogę, nie przeproszę za uczucia bo ich nie mogę się pozbyć, nawet jak bym chciał, wybacz ale nadal Cię Kocham i nie mogę sobie z Tym poradzić.

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • Starlight

    16 December 2021, 07:11

    Spoko, mnie też nosi po kawie.
    Pij może słabszą...?