Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie - stan

tam gdzieś u siebie krzyczę
a Ty mnie tylko uciszasz
milczeniem.

18 026 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 12 May 2014, 17:52

    stan niezbyt przyjemny, szczególnie, gdy krzyczysz, a nie wiesz gdzie boli.

    Pozdrawiam i dziękuję

  • 7 May 2014, 00:47

    mam wrażenie, że ta sama droga . dobrze, że chociaż jest te milczenie

  • wdech

    6 May 2014, 23:23

    skoro jest to ,,tam gdzieś,,
    to i dla ciebie, jest za daleko
    a co dopiero dla niego