Menu
Gildia Pióra na Patronite

decyzja

tam gdzie widzą a nie widzą
tam gdzie słyszą a nie słyszą
strzepnij popiół z sandałów
i zostaw pokój
zamknięty na klucz
który się zgubił

29 123 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • nicola-57

    7 June 2017, 07:15

    Bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam.

    P.S. ...nie czekaj aż zmienią Ci czas z zimowego na żaden. Idź.
    Każdy z nas jest gdzieś potrzebny i gdzieś...niepotrzebny już...

  • 6 June 2017, 21:09

    Mi też.
    Pozdrawiam. :))

  • Martini2726

    6 June 2017, 11:48

    Podoba mi się. :)

  • 6 June 2017, 09:10

    Zabrzmiało niczym niezwykle wzniosła odezwa,
    racja , nie warto żałować róż
    kiedy płoną lasy ,
    tak mi się skojarzyło
    Dzień dobry Marianno
    jestem w kompletnej rozsypce
    jak się poskładam to wtedy
    Ci podam szklankę wody . OK