Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świeczka się dopala

Tam gdzie świeczka się dopala
Dym od płomieni powoli się oddala
Gdzie biel w sepię się z lekka przemienia
Gzie teraźniejszość zapładnia wspomnienia

Tam gdzie wszem i wobec oczekiwanie
W zdenerwowanie przeistacza się czasami
Tak a jakże, jest też smutno, jest zabawnie
Poniekąd nazywane sklepem z kochankami

Przez niedowiarków i zajętych nazywane kawiarniami.
https://www.youtube.com/watch?v=iFN_Iu_PD-g

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    13 March 2016, 16:07

    Malusia dziękuję serdecznie. Miłego popołudnia.

  • Malusia_035

    13 March 2016, 13:13

    świetny :)

    Pozdrawiam :))

  • M44G

    12 March 2016, 22:07

    Dziękuję serdecznie. Miłch snów.

  • szpulka

    12 March 2016, 21:56

    Bardzo muzycznie odbieram Twoje pisanie.

    :-)