Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pójdźmy na tę plażę...

Tam gdzie splecione dłonie
wciąż trzymały bursztynek.
Gdzie słońca zachód płonie
na usteczkach dziewczynek.

Poszukamy tam wspomnień
pośród białych muszelek.
Poczujmy w sercach płomień,
a na ustach cukierek.

O tym teraz marzę.

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących