Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam…

Tam gdzie ogród białych róż
Martwa cisza dni wypełnia
Słońca nie ma i nie było
Półmrok tylko , nocy pełnia

Drzewa , co są jak milowy kamień
Drogowskazem dla tych , co zgubili drogę
Opuszczone dawno już zostały
Zamiast wiary budzą trwogę

Dróg tak wiele różnych było
Co połączyć ludzi miały
Coś się zdarzyć wtedy mogło
Nie zdarzyło ,bo nie chciało

2024 wyświetlenia
20 tekstów
1 obserwujący
  • 15 September 2014, 06:55

    Nostalgiczny , ładny, refleksyjny ;)

  • dana1596

    20 June 2014, 17:27

    tak ciężko gdy pusto i mroczno...gdy nie ma nic...

  • RoxyRox

    20 June 2014, 17:09

    Podoba mi się.

  • M44G

    18 June 2014, 18:44

    Ładnie.